Krajowa Sekcja Pracowników Przemysłu Mięsnego, Drobiarskiego i Tłuszczowego

Przewodniczący Rady Sekcji: Piotr Fabiański

Dane kontaktowe: Zakłady Tłuszczowe Bunge ul. Niepodległości 42
Kruszwica 88-150 tel.52 35 35 310 kom. 723 498 951

Skład Rady Sekcji:

  1. Piotr Fabiański – przewodniczący
  2. Dariusz Głogowski – vice przewodniczący
  3. Józef  Dziki  – vice przewodniczący
  4. Angelika Kozłowska – skarbnik
  5. Paweł Sławiński – sekretarz
  6. Bożena Funk – członek
  7. Grzegorz Chiliński – członek
  8. Jarosław Jaros – członek
  9. Krzysztof Prawdzik – członek
  10. Mirosław Szymański – członek
  11. Adam Urbański – członek  
  • Skład Komisji Rewizyjnej:
  • Ryszard Zawierucha – przewodniczący
  • Artur Kuświk – zastępca przewodniczącego
  • Piotr Cyganek – członek
  • Kamil Kalicki – członek

Adres mailowy: piotrekfab5@wp.pl

strona www –

Strony internetowe organizacji należących do sekcji: